Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kdy již konečně politici prohlédnou a přestanou do EU vpouštět nenávistné muslimské vojáky

 Kdy již konečně řeknou pomatení bruselští multikulturalisté pravdu, omluví se nám všem za to, že do Evropy rodiče těchto nenávistných nebezpečných fanatiků po léta zvali a začnou je deportovat do zemí původu?

  

 Po tragédi v Nice, kde muslimský přistěhovalec rozjezdil kamionem bezcitně desítky lidí, je tu zase další vraždící syn muslimských přistěhovalců sekající do spolucestujících ve vlaku sekerou a další muslimský vraždící kluk střílející své spolužáky pozvané do kavárny v Mnichově. A muslimové svou nenávist vůči nevěřícím stupňují a neštítí se vraždit již ani na posvátné půdě kostelů. Dnes například podřízli 86letého kněze ve Francii. A zase kondoluje kancléřka Angela Merkelová. A zase zkoumají intelektuálové rychlost policie. Zase se hledá duševní porucha jednotlivce. Jen aby probůh nepadlo podezření, že jde o sebevražedné útočníky zmanipulované Islámským státem, který se rozhodl rozšířit svou víru do bezbožné Evropy, ovládnout ji a vnutit jí islám. Kdy již konečně řeknou pomatení bruselští multikulturalisté pravdu, omluví se nám všem za to, že do Evropy rodiče těchto nenávistných nebezpečných fanatiků po léta zvali, a začnou je urychleně deportovat do jejich zemí původu. A to i jejich děti, ty především!

Je totiž obecně známá statisticky prověřená skutečnost uváděná na mnoha odborných seminářích, že děti muslimských přistěhovalců se většinou dobře nesžijí s dětmi domácími (dětský kolektiv nejedná v duchu politické korektnosti, ale podle pravdy) a narůstá v nich nenávist vůči nim, o jejich dětech nemluvě. Abych byla k Angele Merkelové spravedlivá, rodiče těchto vraždících kluků pozvali do Německa v šedesátých letech její předchůdci, kteří tehdy netušili, jakou pohromu to bude v budoucnu znamenat pro další generace.

Kancléřka Merkelová to ale jako dlouholetá politička musela vědět. A nemusela chodit ani na odborné přednášky. Stačilo, kdyby naslouchala hlasům informovaných politiků. Jen náš bývalý prezident Václav Klaus se o tom něco napřednášel a napsal. To, že i přesto tvrdohlavě opakuje fatální chybu svých předchůdců ze šedesátých let a pozvala prostřednictvím agentury Euromed dokonce 80 milionů muslimských obyvatel z arabských a afrických států do Německa, je proto neodpustitelné. Otevřela tím brány naší klidné prosperující křesťanské Evropy smrtonosnému trojskému koni plného bojovníků Islámského státu. (Řekové bojující proti Troji postavili dutého dřevěného koně a odpluli s válečnými loděmi do míst odkud nebyly z břehu vidět. V útrobách koně bylo ukryto několik desítek vojáků. Trojané pak v radosti z vítězství vtáhli koně za hradby, považujíce ho za dar na usmířenou. Po bouřlivých oslavách město tvrdě usnulo, vojáci vylezli z koně ven, otevřeli městské brány pro vojáky, kteří se mezitím znovu vylodili. Rozespalé obyvatele města pobili a město zapálili.)

Kdy už konečně bruselští mocní prohlédnou a přestanou do EU pouštět vojáky IS, jehož cílem je vládnout v EU podle zákonů Alláha? 

Jak dlouho se ještě budeme díky této tragické, osudové a fatální politické chybě kancléřky Merkelové a dalších pomatených bruselských multikulturalistů bát. Ano bát. Bát chodit na nákupy, do kaváren, jezdit hromadnou dopravou do práce? Kdy již konečně bruselští multukulturalisté prohlédnou, uznají svou katastrofální osudovou chybu a přestanou do EU vpouštět další a další potenciální fanatické maniaky Islámského státu namísto toho, aby co nejrychleji vykázali všechny tzv. uprchlíky zpět do jejich zemí. 

Kdy  si už konečně vlády uvědomí, že jejich povinosti je chránit své obyvatele, kteří jim dali ve volbách důvěru a kteří chtějí žít jako před jejich pozváním nenávistných muslimských vrahů. 

Rodičům zavražděných dětí v Nice je jedno, že  hromadný vrah Ali Sonboly byl chudák v péči psychiatrů a užíval antidepresiva a že zabil v palbě hlava nehlava také tři Turky. Pro ně je podstatné, že na místě činu měl s sebou v batohu na tři sta nábojů a vražednou pistoli Glock-17, kterou postřílel jejich nevinné děti sedící nad zákusky v kavárně za řevu „Vy německé svi*ě, teď uvidíte! Alláhu Akbar (Bůh je velký)".

Léčba na psychiatrii neomlouvá fakt, že vrahem je opět dítě iránských přistěhovalců, které politici do Německa pozvali. Kdyby politici nepřijali do Německa jejich rodiče, nic takového by se nestalo. Islámský stát (IS) právě tyto narušené a nenávistné děti přistěhovalců vyhledává a povzbuzuje v nich nenávist k úspěšnějším polužákům, kteří je trpějí ve třídách pouze z důvodu nařízení státu. A je jedno, zda je IS oslovuje přímo, nebo je ovlivňuje články na internetu. IS takto rekrutuje zdarma své mladé sebevražedné bojovníky. Stačí si přečíst knihu amerického psychologa Petera Langmana  "Proč děti zabíjejí", abychom pochopili, jak snadno lze podobně narušené zakomplexované děti ovlivnit. 

Kdyby státy nepřijaly  rodiče vraždících sebevrahů za své občany, nestalo by se katastrofické 11. září 2001, kdy děti islámských přistěhovalců naletěly v sebevražedných útocích na Dvojčata v New Yorku, ani následné krvavé řežby trvající dodnes a co hůř, stupňující se. Normální Evropan či Američan vychovaný v křesťanské víře by se k podobným zvěrstvům nepropůjčil, když už pro nic jiného, tak z lásky ke svému vlastnímu životu. Naopak Mohamed vyzývá ve jménu Alláha k šíření islámu zabíjením pohanů. A tito nábožensky zmanipulovaní kluci věří, že jednají správně ve jménu Boha, který je za to odmění po smrti nebem plným vína a krásných žen.  

Jak reagují na tyto bestiální vraždy naši politici?

Máme sice štěstí, že  nám nevládne kancléřka Merkelová s jejím životyohrožujícím humanismem naruby a že se naši politici snaží bránit tomu, aby k nám tito nebezpeční fanatici nepřišli, ale bohužel díky tomu, že chtějí stále setrvávat v nebezpečném protektorátu Evropské unie, museli nakonec uposlechnout bruselské elity a přijmout alespoň 80 těchto potenciálních zabijáků s tím, že nám doma slibují, že je budou hlídat.  Je to prostě jako v Kocourkově. Místo uzavření hranic a deportace všech podezřelých do jejich domovů vpouštíme do země  vojáky Islámského státu, i když víme, že chtějí nás zničit. Tróju také zničilo několik vojáků uvnitř města po marném desetiletém obléhání přesilou. 

Věřím tomu, že opravdu bude vnitro s policií hlídat tyto životu nebezpečné přistěhovalce, ale co to bude stát úsilí, peněz na dávky a vzdělávání, za které by mohly být pro naše občany nové školy, nemocnice, hospice... o tom raději nemluvit. Zejména vnitro a policie tím bude postiženo nejvíce. Ministr vnitra Milan Chovanec, který je si nejvíce vědom díky informacím z první ruky obrovského nebezpečí, vyvíjí proti tomu neuvěřitelnou aktivitu. Podařilo se mu pozvat do ČR dokonce nejlepší izraelské experty na potírání a odhalování terorismu a na kyberválku. Jeho ministerstvo provedlo audit národní bezpečnosti, což není jen pouhé papírování, jak by se mohlo zdát, ale opravdu velká práce mnoha pracovních týmů zpracovávajících přehledy hrozeb a opatření proti nim. Policisté jsou cvičeni a organizováni podobně jako vojsko, aby v případě útoku mohli být nasazeni na povel či vysláni na pomoc do ciziny (k tomu studují rychle jazyky). Probíhají analýzy, zda a jak je ČR schopna čelit a reagovat na změnu bezpečnostní situace nejen ve velkých objektech jako Temelín, ČEZ..., ale i v nákupních centrech, v restauracích a dalších tzv. měkkých objektech. A to vše jen proto, že Německá kancléřka  neví, kam s jejími hosty.

V reakci na střelbu Ali Sonboly v Mnichově svolal například ministr Chovanec okamžitě zpravodajskou skupinu složenou ze zástupců bezpečnostních a zpravodajských služeb, aby mohl na základě jejich analýz a informací rozhodnout,  zda je nutno zvyšovat bezpečnostní stupeň ohrožení ČR terorismem. Teprve když zjistil, že  po vyhodnocení dostupných a relevantních informací této zpravodajské skupiny nic nenasvědčuje tomu, že by ČR hrozilo v souvislosti se situací v Německu konkrétní nebezpečí, nezvýšil ochranu. "Na základě dnešního jednání souhlasím s doporučením zpravodajské skupiny, že v tuto chvíli není důvod zvyšovat bezpečnostní stupeň ohrožení terorismem. Současná bezpečnostní opatření v ČR jsou proto dostačující. V platnosti zůstává stupeň jedna, potřeba zvýšené bdělosti. Nadále také platí rozhodnutí policie o zvýšení kontrol a hlídek především v nákupních centrech a dalších místech s větší koncentrací osob. Naopak kontroly na česko-bavorské hranici policie dnes odvolala," sdělil našemu listu pan ministr Chovanec.

Prezident Miloš Zeman  přijal zprávu o útoku v Mnichově  s hlubokým zármutkem a rozhořčením: "Ať už se jednalo o čin šílence nebo o teroristický útok, jsem znepokojen nárůstem násilí v Evropě, kde lidský život, jak se zdá, pro některé přestává mít cenu," uvedl pan prezident a svému protějšku, prezidentu Svobodného státu Bavorsko, napsal, že ho mrzí, že si toto krvavé vraždění, kterého býváme svědky čím dál tím častěji, zvolilo za cíl jeho dosud klidnou zemi a vyjádřil mu jménem svým i jménem občanů České republiky upřímnou soustrast. Jen zde chybí sdělení, co on, jako vrchní velitel ozbrojených sil s tím hodlá konečně dělat alespoň u nás, když Brusel dále hodlá ve své zkázonosné politice pokračovat. Pan prezident je člověk vzdělaný a jistě ví, že muslimy nejde převést na jinou víru. Jinak je nad nimi vyhlášena fatwa a kdokoliv může zrádce beztrestně zabít. Také jistě ví, že Mohamed vyzval jménem Alláha k šíření jejich víry všemi prostředky. Jinak řečeno ví, že soužití s nimi znamená, že oni musejí dělat vše pro to, aby prosadili svou víru, a na místo vládce státu pomohli dosadit Alláha, který k nim promlouvá prostřednictvím nejvyššího duchovního. Je otázkou, proč tedy prezident Zeman nekoná a nevypoví své budoucí nepřátele ze země dokud je, snad, ještě čas. Jen slova a kondolence u vrchního velitele ozbrojených sil nestačí. 

Jedině pan premiér Bohuslav Sobotka neodsuzoval atentátníka v Mnichově pouze slovně, ale konstatoval, že "Je nutno jednat společně tak, aby nás fanatici a násilníci nedonutili opustit náš svobodný a demokratický způsob života a naopak to byli oni, kdo budou poraženi a zničeni."  Jenže namísto toho, aby tlačil díky tomu na vládu a prezidenta, aby vykázaly ze země všechny podezřelé osoby, přijme na diktát EU 80 nebezpečných muslimů do země. 

Pokud si někdo myslí, že alespoň opozice bude chtít jednat, uzavřít neprodyšně hranice pro podezřelé muslimské vrahy a vykázat příchozí ze země, mýlí se. Opoziční politik Petr Fiala sice uvedl, že musíme myslet i na to, ze Česká republika není izolovaným ostrovem, že se nás bezpečnostní problémy Evropy dotýkají a týkají. A chce se starat o naši bezpečnost a rázně společně zasahovat proti všem, kteří ji mohou ohrožovat. Ale opět ani slovo o tom, jak to chce dokázat, když týmiž ústy tvrdí, že chce v EU zůstat, jen ji opraví.

A kdo si stále myslí, že se tato neuvěřitelná zvěrstva dějí daleko a nás se to vše netýká, ať si zkusí na chvíli představit, že jeho čtrnáctiletý syn je postřelený, volá o pomoc, přiskočí kamarád, tlačí rukou na ránu, aby nevykrvácel , snaží se s ním mluvit, ptá jsem se na jméno, věk, jestli má přítelkyni, prostě ho udržet při životě,  aby nezavíral oči. A že tento chlapec mu před očima zemře dříve, než se záchranáři dostanou na místo. A ať si uvědomí, že naše země je součástí této EU, že je jen otázkou času, kdy přijde vše sem.  

Autor: Ivana Haslingerová | středa 27.7.2016 19:15 | karma článku: 36,98 | přečteno: 1365x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma: 46,65 | Přečteno: 1367x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma: 46,81 | Přečteno: 1439x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma: 46,72 | Přečteno: 1583x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma: 46,16 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Média

Ivana Haslingerová

Knížák: Největším ohrožením současného světa je přemíra informací

Pohled prof. Knížáka na problémy současného světa, na existenci Boha, na význam prezidenta, na modernizaci Hradu a Prahy, na státní vyznamenání, na kulturu undergroundu a na současné umění.

17.2.2023 v 12:52 | Karma: 42,85 | Přečteno: 584x | Diskuse| Kultura

Ivana Haslingerová

Vesele do zářných Fialových zítřků

Nepřetržitá masáž ČT a ČRo o kráse a nekonfliktnosti budoucího prezidenta uvedla 32 % obyvatel do euforie nad tím, že mohou zvolit prezidenta, na kterého se budou moci jejich dítka dívat při vyučování jako na vzor mužnosti...

5.2.2023 v 14:39 | Karma: 43,82 | Přečteno: 630x | Diskuse| Společnost

Ivana Haslingerová

Provládní redaktoři kritizují Babiše za neplnění článku 5 o NATU aniž ho četli! Hanba!

Otozka: „Pokud by bylo napadeno Polsko nebo pobaltské státy, měli bychom splnit své spojenecké závazky a poslat tam vojáky?" Odpověď Babiše: „Určitě ne, určitě ne. Myslím, že je potřeba mluvit o míru."

3.2.2023 v 12:17 | Karma: 43,44 | Přečteno: 634x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Bašta: Stát jsme my! Využijme možná poslední možnost nastolení schopné vlády

Jaroslav Bašta představil ve Valdštejnském dvoře svou novou knihu Stát jsme my. Zájem byl obrovský. Příslib, že odvolá premiéra, zvedl na její křest z televizních židlí všechny, kteří chtěli tohoto odvážného muže vidět naživo...

10.1.2023 v 12:17 | Karma: 43,21 | Přečteno: 638x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Jediný Bašta jako prezident nás ihned zbaví nejhorší vlády od roku 1989

Přestože většina z nás se Nového roku pod knutou Fialovy vlády děsila a viděla se již jako bezdomovci pod mostem, svitla najednou možnost zbavit se Fialovy neschopné smečky a nastolit si opět normální život.

27.12.2022 v 8:40 | Karma: 42,96 | Přečteno: 615x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Tisíc a padesát let pražského biskupství

Třídenní nadnárodní konfereei "Tisíc a padesát let pražského biskupství" doložila nezastupitelnou roli katolické církve při přijetí naší země mezi vyspělé západní státy a její důležitost pro vzdělanost a rozvoj naší země.

11.12.2022 v 11:02 | Karma: 37,99 | Přečteno: 462x | Diskuse| Věda

Ivana Haslingerová

Pes a právo

V roce 2006 ministr spravedlnosti JUDr. Jiří Pospíšil prosadil do Občanského zákoníku paragrafu §494 pod č. 89/2012 Sb. postavení psa jako živé bytosti nikoliv pouhé věci.

17.10.2022 v 11:23 | Karma: 43,33 | Přečteno: 1570x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Zachtaňte ČR - volte Okamurovce - jinak se stanete druhořadými občany EU bez národa

Hlavním úkolem paní komisařky Leyenové opravdu je, aby se nejpozději do konce roku 2024 stala EU jednotným státem složeným nikoliv z národních států, ale z regionů vzniklých přeshraničním propojením sousedních států mezi sebou.

21.9.2022 v 19:31 | Karma: 33,51 | Přečteno: 416x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

IVK rezolutně odmítá chybné vládní recepty na řešení energetické krize

Zastropování cen energie je nejen neúčinné, ale dokonce nebezpečné. Vláda musí odstranit skutečnou příčinu energetické krize a tou je dlouhodobý nesmyslný boj s klimatem pod taktovkou Evropské Unie. Neboli chyba systému.

13.9.2022 v 12:10 | Karma: 30,84 | Přečteno: 361x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Tomio Okamura: Česká republika na prvním místě

Jediná strana SPD nejen kritizuje, ale dlouhodobě prosazuje cestu z troctví Fialů a Leyenových. Vystoupit z EU, než nás její šílený klimatologický alarmismus úplně zničí.

8.9.2022 v 12:28 | Karma: 23,07 | Přečteno: 231x | Diskuse| Společnost

Ivana Haslingerová

Petr neužil by si zasloužil Nobelovu cenu za objev srovnatelný a Flemingem

I když v posledních několika letech se podle politiků a tudíž i jim poplatných mainstreamových médií zdá, že jedinou vážnou nemocí lidstva je Covidová chřipka, přesto kolem 50 % občanů umírá na "banální" nemoci srdce,

31.7.2022 v 14:07 | Karma: 42,39 | Přečteno: 1279x | Diskuse| Věda

Ivana Haslingerová

O ženách kolem Jana Wericha

Přestože již uplynulo 117 let od doby, kdy se 6. února 1905 narodil úředníkovi První české vzájemné pojišťovny Vratislavu Werichovi a Gabriele Choděrové jediný syn Jan KřtitelFrantišek Werich, stále nás toto děcko zajímá.

27.4.2022 v 15:00 | Karma: 24,95 | Přečteno: 249x | Diskuse| Kultura

Ivana Haslingerová

Proč má Rusko tak eminentní zájem o Mariupol?

Obsazením Mariupolu získá Rusko pozemní propojení s Krymem, což bude mít obrovský strategický úspěch. Rusové se budou moci odříznout od převážně námořního obchodu.

19.4.2022 v 16:49 | Karma: 16,09 | Přečteno: 125x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

"Stát na svém" - Kniha, která by měla být povinnou školní četbou

Institut Václava Klause vydal vysoce konzistentní knihu demonstrující obrovskou šíři znalostí jejího autora, ekonoma arabisty PhDr. Ing. Jiřího Weigla, CSc. "Stát na svém". Již sám název jasně demonstruje jeho postoje.

4.4.2022 v 14:12 | Karma: 15,43 | Přečteno: 113x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Papež vstoupil do bojů na Ukrajině

Svatý otec vyzval biskupy po celém světě, aby se společně s věřícími připojili k jeho modlitbě za mír a zasvěcení Ukrajiny a Ruska neposkvrněnému Srdci Panny Marie. Modlitbu pronese 25. března 2022 v bazilice sv. Petra v Římě.

24.3.2022 v 15:15 | Karma: 14,62 | Přečteno: 118x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Ukrajina zvolila v očekávání vstupu do EU a NATO vojenskou konfrontaci s Ruskem

Jediné co může pomoci zabránění apokalypsy Ukrajiny jsou neustálé výzvy všech státníků k zastavení vražedných bojů. Co děla OSN? Proč neprotestuje a nezasedá? Byla přece založena k tomu, aby zabránila 3. světové válce.

22.3.2022 v 19:02 | Karma: 13,80 | Přečteno: 137x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik