Prokletí Evropy - Angela Merkelová nemohla přeslechnout nesouhlas české veřejnosti

29. 08. 2016 18:58:43
Panovačnost a drzost německé kancléřky Angely Merkelové již opravdu nezná mezí. Opět přijela přesvědčovat naší vládu o přijetí imigrantů, které pozvala do Německa.


Namísto toho, aby se konečně omluvila za katastrofu Evropy, kterou zavinila svým unáhleným a neuvážným pozváním milionů nebezpečných islámských zabijáků do Německa, nutí ostatní civilizované země, aby se o ně nyní povinně postaraly. Jedná jako samozvaná prezidentka Evropské unie a pan Tusk mlčí, jako by i on chtěl dostat předzdívku mokrý hadr.

Německá kancléřka mající plná ústa humanismu se vůbec neohlíží na bolest ani na to, jak ji musejí proklínat tisíce pozůstalých po zavražděných těmi, kdo jsou doslovně jejími hosty. Neustále omílá, jaká je humanistka a také, že jsou i hodní muslimové potřebující pomoc. Samozřejmě že nejsou všichni muslimové vrazi, stejně jako byli i hodní Němci ve zrůdné Hitlerově říši, ale povinností prezidenta či kancléře je chránit svůj národ a neriskovat pozvání byť jediného vraha do své země.

Dobrý vůdce národa nemůže odlišovat, zda ten či onen příslušník národa, s nímž válčí, je hodný či ne, ale musí svůj vlastní národ ochránit přede všemi příslušníky státu, který mu válku vyhlásil. A Islámský stát ji vyhlásil už v tolika křesťanských zemích, že jen naprostý ignorant to nevidí a věří přesvěčování paní Merkelové a jejích sluníčkářů, že hromadné vraždy dělají pouze duševně nemocní muslimové vyznávající militantní islám.

Islám je ale jen jeden. Korán popisuje naprosto jasně, jak se mají muslimové chovat, stejně jako Bible popisuje jasně, jak se mají chovat Židé či křesťané. Ve všech těchto náboženstvích jsou věřící svými proroky vyzýváni, aby šířili svou víru mezi pohany. Zásadní rozdíl je ovšem v tom, že v Bibli nenajdete ani slovo o tom, že by křesťanský prorok Kristus nabádal k šíření křesťanské víry mečem, jak k tomu nabádá islámský prorok Mohamed.

To by měla už konečně pani Merkelová pochopit a přečíst si obě knihy dříve, než začne plácat své nesmysly. Humanismus, kterým se ohání, je pseudohumanismem. Dcera křesťanského pastora by měla vědět, že jedno z hlavních přikázání desatera je Nezabiješ! Kancléřka Merkelová a všichni tzv. politici, kteří se k ní ještě z vypočítavosti i po hromadných vraždách jejích hostů hlásí, by si měli uvědomit, že občané považují jejich lži za ukázku politické zpupnosti a výsměchu evropským občanům přímo do obličeje. Je jen otázkou času, kdy tito patolízalští politici budou ve svých zemích prohlášeni za vlastizrádce.

Paní Merkelová nejezdí k nám a do dalších zemí EU jen z lásky k nám, ale jako zkušená politička ví, že při dvouhodinové večeři pošeptání do ucha nabídek lukrativního místa v Bruselu či pomoci hospodářských spoluprací s podniky je to jediné, co ji ještě může pomoci udržet se u moci. Vzpomeňme jen, jak neskutečným odpůrcem europské ústavy byl premiér Mirek Topolánek. Po návratu z večeře s paní kancléřkou na jakémsi německém zámku náhle přestal používat slovo "shit", kterým do té doby Lisabonskou smlouvu označoval, smlouvu začal pod pohrůžkou pádu vlády prosazovat a jak je vidět, vyneslo mu to v EU opravdu neuvěřitelné místo. Kam se hrabou vyšetřované trafiky bývalého premiéra Nečase!

Jde mráz po zádech z pomyšlení, co asi slibovala nyní paní Merkelová v Lichtenštejnském paláci našim politikům, kteří se právem obávají, že je za jejich proevropské postoje lidé vystrašení o bezpečnost dětí podruhé nezvolí. A co hůř, co za to požaduje od nich jako protislužbu? Dá se předpokládat, že požadovala aby přistoupili na její stanovisko prosazování jednotných sociálních dávek pro nezvané islámisty, neboli aby i u nás byly vyšší jako v Německu, aby sem utečenci přišli rádi a dobrovolně. Když už i bohaté Německo se bojí, že nápor muslimů a jejich nebezpečné chování nezváldne a nedokáže je uživit, jak může ustát vyplácení vysokých podpor těmto nezvaným vetřelcům naše republika?

Jednoduše, Německo totiž zařídilo, že tyto náklady bude první roky dotovat Evropská unie a pak po nás potopa. A pozor, aby si naši tzv. nepřizpůsobiví občané a podobní domácí příživníci nemysleli, že se svezou s výplatami na tyto nebezpečné přivandrovalce. V západních zemích dostávají tito příchozí několikanásobně vyšší příspěvky, než kolik například stát vyplácí domorodým seniorům, a u nás se zavede totéž. Například rakouský důchodce má nárok na penzi ve výši 800 euro měsíčně (v přepočtu zhruba 22.000,- Kč), kdežto vetřelci dostávají na hlavu 2000 euro jako kapesné (v přepočtu 54.000), což odpovídá nástupnímu platu absolventa do zavedené firmy. Navíc mají zdarma jídlo a ubytování. Podobná je situace v Německu a má být i u nás.

Toto vyrovnání sociálních dávek pro hosty Mutter Merkel na západě i u nás je fakticky ještě nebezpečnější než přijetí kvót.

Při nízkých dávkách by nakonec Merkelovou povinně přidělení vetřelci odešli do bohatších zemí, ale při stejných se jich nezbavíme, neboť u nás je levněji než v Německu a tak bysi tu flinkové žili jako boháči.

Požadavky paní Merkelové a potažmo EU, kde ona samozvaně vládne místo prezidenta EU Poláka Tuska, je plivnutím do tváře našim občanům a výsměchem naší vládě, která pokud je přijme, bude jednat proti vlastnímu národu a postaví se jasně ve vyhlášené válce Islámským státem na stranu jeho vojáků a obyvatel proti vlastním občanům, které má chránit. Dříve bylo takové chování považováno za vlastizradu.

Není divu, že již existují u nás strany jako např. Národní demokracie Adama B. Bartoše, které požadují konec vlastizrádné vlády pana Sobotky, přičemž jejich členové vyšli otevřeně do ulic při ponižující návštěvě německé kancléřky za skadování Scheisse Merkel! či „Merkel raus!“ , bučení a pískání. Jejich protesty přijeli podpořit i nespokojení Slováci, kteří pouštěli písničky Ortelu včetně známé a bohužel pravdivé "Mešity", což jim bylo nakonec PČR zakázáno.

A nebyli to příslušníci jen Národní demokracie pana Bartoše, ale i strany Svobodných europoslance Petra Macha, jejichž pojízdné billboardy v němčině, vyjely do ulic, kterými Merkelová projíždělat, tedy kolem vlády, Pražského hradu atd. Billboardy napsané v němčině hlásaly „Frau Merkel, kein Diktat, sonst #czexit“ neboli „Paní Merkelová, žádný diktát, jinak #czexit". Jízdu doprovázel z ampliónů na autech proslov europoslance a předsedy Svobodných Petra Macha: „Do Prahy dnes přijela německá kancléřka Angela Merkelová za premiérem Sobotkou. Strana svobodných občanů má pro ni jasný vzkaz. Vážená paní Merkelová, nenecháme si už diktovat žádné kvóty z Bruselu. To raději z Evropské unie odejdeme a půjdeme vlastní cestou!“ Nahrávku si můžete spustit na: https://web.svobodni.cz/clanky/uvitaci-bilboardy-pro-merkelovou-uz-jezdi-po-praze

Pani kancléřku čekaly u severního vjezdu do Hradu pouze její muslimky v nikábech přivázané na řetěz a pár zmanipulovaných tzv. sluníčkářů. A co víc?! Do kolony jejích vozidel najel někdo terénním autem. Jsem už na tomto světě dost dlouho, ale v životě jsem neslyšela, že by nějaká státní návštěva nadzvedla Čechy způsobem vedoucím až k útoku na kolonu její návštěvy. Obavy pořadatelů z atentátu na nenáviděnou kancléřku byly naštěstí pro ni tak vysoké, že nejdříve jela falešná kolona, takže se snaha tohoto útočníka pokazila.

Zbývá jen otázka, kolik tisíc neviných občanů EU budou muset ještě hodní chudáci, muslimští hosté Merkelové, zavraždit, aby konečně všechny vrátila, odkud přišli, a omluvila se za svou neuvěřitelnou politickou chybu všem občanům kdysi tak klidné a po pádu komunismu svobodné Evropy?!

Autor: Ivana Haslingerová | pondělí 29.8.2016 18:58 | karma článku: 38.03 | přečteno: 1706x

Další články blogera

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma článku: 46.62 | Přečteno: 1355 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma článku: 46.79 | Přečteno: 1428 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma článku: 46.68 | Přečteno: 1565 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma článku: 46.16 | Přečteno: 1345 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.77 | Přečteno: 175 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 204 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 610 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 528 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1436

Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...