Kdy se probudí Brusel než z něj vznikne díky choromyslným Junkerům a Merkelovým Istambul?

2. 05. 2017 18:02:27
Do redakce chodí mnoho dopisů, které mají jedno společné. Otázku, jak je možné, že nikdo z vrcholných evropských politiků si neuvědomuje nebezpečí přílivu muslimů, které může vést až k vzniku Islámského státu z EU?

Když už nechrání občany, tak proč nechrání alespoň z pudu sebezáchovy sebe a nevykáží tyto nebezpečné lidi do původních domovů? I když by dotazy měly směřovat spíše do Bruselu, pokusím se na ně odpovědět, protože i já si kladu podobné otázky dnes a denně. Došlo k tomu zejména proto, že v průběhu minulého století rok od roku slábly v Evropě křesťanské vlivy. Pokud jde o morálku, vrátili se lidé mezi středověké pohany, kterým moderně a hrdě říkají atheisté. Návrat k pohanství znamenal, že se lidé přestali zajímat nejen o minulost, ale dokonce přestali myslet i na budoucnost své země a pouze žijí honbou za stále příjemnějším životem podobně, jako to činí zvěř v přírodě. Klesal důraz na opravdové vzdělání a nevzdělanost učinila z většiny obyvatel velice dobře ovlivnitelné a manipulovatelné tvorečky neznající ani historii svých národů, natož pak historii zemí s naprosto odlišnými přístupy k životu. Jedním slovem společnost přestala klást důraz na své křesťanské evropské kořeny a nedokáže je proto odlišit od kořenů jiných kultur. A to bohužel nejen díky šíření zhoubného marxismu v bývalých komunistických zemích, ale i díky snad ještě nebezpečnějšího neomarxismu tolik módního v západních státech.


Křesťané nabodávaní na kůly při dobývání Byzance. Čekají bruselští politici až si je nabodají na kůly pozvaní hosté jako kdysi křesťany v Konstantinopoli?

Kdyby celé generace neprožily v duševním marazmu zakazujícím výuku náboženství, rozpoznaly by, že islám je totálním popřením Kristova učení, na jehož myšlenkách stojí po tisíciletí veškerá evropská a tedy křesťanská civilizace. Nikdy by proto nemohly podlehnout svodům muslimských kazatelů. Komunistickými školami vychovaní pohané, kteří se věřícím posmívají, jsou bohužel nejvíce náchylní stát se muslimy nebo alespoň považovat křesťanství za srovnatelné náboženství s islámem. Což je snad ještě nebezpečnější. Muslimští kazatelé dobře vědí, že mohou zmást nábožensky nevzdělané evropské pohany stejně lehce, jako mohl Muhammad zmást pohanské nevzdělané arabské beduíny. Stejně jako beduíni uvěří, že v Alláhovi uctívají Boha, který jim poručil dobývat jeho jménem celý svět a slíbil jim za to „všechna království země“. Zní to dnes neuvěřitelně, ale tehdy následovníci Muhammada dobyli království mocné Byzance, Persie a Indie. Není proto překvapivé, že se nyní rozhodli dobýt mocnou evropskou říši EU. Snažili se o to od středověku, ale tehdejší křesťanští králové to včas rozpoznali, vybojovali si svá území a ochránili svou křesťanskou kulturu. Pokud si to současní vládcové byť už hodinu po dvanácté neuvědomí, dopadne Brusel stejně jako hlavní město tehdy tak mocné Byzantské říše Konstantinopolis.Analogie je jasná. Tehdy alespoň s Osmany vládcové Byzance bojovali, nyní jim vládcové EU na příkaz omezených a historicky nevzdělaných politiků EU tisknou víza a zvou je s otevřenou náručí do svých zemí. Probudí se konečně Brusel, než z něj vznikne díky choromyslným Junckerům a Merkelovým Nový Istanbul?

Jak dlouho ještě budou čekat bruselští úředníci než je takto smete Islámský stát

Jak dlouho ještě budou čekat bruselští úředníci než je takto smetou vojáci Islámského státu?

Autor: Ivana Haslingerová | úterý 2.5.2017 18:02 | karma článku: 34.28 | přečteno: 1111x

Další články blogera

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma článku: 46.62 | Přečteno: 1355 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma článku: 46.79 | Přečteno: 1428 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma článku: 46.68 | Přečteno: 1565 | Diskuse

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma článku: 46.16 | Přečteno: 1345 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 19.96 | Přečteno: 324 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.10 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 464 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2304 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1436

Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...