Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Václav Klaus ml.: Pojďme spolu s TRIKOLOROU společně bránit normální svět!

V nedávné době, kdy to vypadalo, že je už opravdu s pravicí u nás vše ztraceno, že zákeřnost předsedy ODS Petra Fialy zvítězila a podařilo se mu zašlapat do popela lží a pomluv poslance Václava Klause ml.,  se stal zázrak. 

Poslanec Klaus se z popela vzchopil jako bájný pták Fénix a vyhlásil 10. června 2019 nové parlamentní hnutí občanů TRIKOLORA. Vím, že slovo zákeřnost vzbudí u mnoha neomarxistických europeistů pohoršení, ale pro čin pana Fialy, že na jeho nátlak ODS VYLOUČILA POSLANCE KLAUSE ZA NAPROSTO PRAVDIVÝ A HISTORICKY OVĚŘENÝ A JEDNOZNAČNÝ VÝROK je to ještě to nejslušnější slovo. Z 27. patra pankráckého mrakodrapu, kde se vyhlášení TRIKOLORY konalo, byl v tom slunečním dnu pohled na Prahu tak úchvatný, že člověk začal věřit, že se možná stane zázrak a i  na naši společnou budoucnost bude pod taktovkou tohoto politika jednou pohled také tak krásný. Naše revue Fragmenty přinesla o tom článek "DEN 10. ČERVEN 2019 SE ZAPSAL DO HISTORIE NAŠÍ ZEMĚ", v němž slíbila podrobnosti o tom, co chtějí dělat členové devítičlenného výboru TRIKOLORY, které pan poslanec Klaus představil se slovy, že nechce, aby hnutí bylo hnutím jednoho člověka, ale všech. Takže slib plníme. Podle toho co každý z nich řekl, je jasné, že  to bylo fakticky představení budoucí stínové vlády, pokud ve volbách TRIKOLORA vyhraje. Posuďte sami. 

"Dlouho jsem zvažoval vstup do aktivní politiky. Lákadlem pro mne byl pohodlný normální život, který jsem nežil v rodině politikou postižené.  A bylo to lákadlo nadmíru přitažlivé. Dále  jsem si říkal, zda tím, kdo by měl stát v čele, mám být zrovna já se svými handicapy.  Vše nakonec rozhodl rozhovor s jednou věřící dámou z Krkonoš, která mi řekla, že vše co se se mnou dělo v poslední době se nedělo samo sebou, že to svědčí o tom, že Bůh má se mnou nějaké úmysly a chce mne dotlačit k rozhodnutí, že stačí když jenom půjdu po správné cestě, kterou mi Bůh určil.  Vyrážím proto s přáteli na cestu, o níž věřím, že je správná. Politika TRIKOLORY stojí na třech pilířích. Žijeme v České republice, díváme se na svět českýma očima a zajímá nás víc pan Novák v Pelhřimově než lachtan v Antarktidě. Co se týče EU, ctíme evropské hodnoty ve smyslu neafrické a nearabské kultury (potlesk). Pokud jde o ekonomiku, bohatství vzniká z práce. Žádná země nezbohatla z vlády. Chceme proto hájit pracovité lidi a vážit si jich. Ne těch, kteří se snaží ošidit daně a podobně.(potlesk)  Nemyslíme si, že evropskou politiku má tvořit 16letá puberťačka ze Švédska s diagnostikovanými poruchami. Nemyslíme si, že lidi mají 27 pohlaví podle toho, jak se právě cítí, a že máme  učit takové bludy ve  školách. (potlesk)  Za těmito rádoby pokrokovými myšlenkami se skrývá fanatismus a zlo některých lidí a diktatur.  Pojďte spolu s námi na této cestě bránit  konzervativní hodnoty a zdravý rozum. Pojďme bránit normální svět!" uvedl mj. ve svém projevu Václav Klaus mladší a po té představil ostatní členy přípravného výboru TRIKOLORY. 

Poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková připomněla, že TRIKOLORA stojí na třech pilířích: 1. Bráníme normální svět - 2. tvrdíme, že bohatství vzniká z práce a 3. žijeme v České republice. Bráníme rodinu, obec a stát. Máme tři barvy země, máme tři historické země a máme tři pruty Svatoplukovy  připomínající nám nutnost svornosti a jednoty. Stejně jako tři podmínky ke svobodnému fungování země jsou suverénní vláda, českým občanům zodpovědná sněmovna a soudy. Chceme hájit rodinu, českou korunu a svobodný trh, což jsou tři klíče k bohatství naší země.

"Učila jsem v Olomouci děti. Bylo to publikum jiné, ale zodpovědnost, úcta a pohoda zůstaly stejné. Vždy, když jsem před ně předstoupila, věděla jsem, že jediný způsob jak dosáhnout úspěchu je ve spolupráci, vzájemné toleranci a respektu. Jako jedinec se můžete snažit dosáhnou maxima, ale nemáte-li kolem sebe lidi, kterým věříte,  pak to nedosáhnete. Jako jedinec dosáhnete málo. Nenechávejte republiku lidem s opačnými názory, než máte vy. Buďte aktivní a připojte se k nám!" uvedla paní poslankyně.

Karel RAJCHL, ředitel základní a mateřské školy v Děčíně má pro české školství tři základní vize - masivní posílení financí schopným pracovníkům, zničení přebujelé byrokracie a zničení plošné inkluze, která zapleveluje školství. Chce školství vrátit jeho ztracenou prestiž.

Antonín FRYČ, ředitel společnosti Warex Psáry podniká v těžkém průmyslu a měl i kontejnerovou dopravu. Přeje si utvořit skupinu  zabývající se plynulou a bezpečnou dopravou. Dálnice máme na hranici kapacit, chlubíme se novými 58 km, v Polsku za stejné období postavili 620 km dálnic. Rychlodráhy v Evropě se stavějí... 

Ivana KERLESOVÁ, majitelka komunikační agentury z Českých Budějovic by chtěla zrušit zbytečné úřady.

Jana MARKOVÁ, podnikatelka z Mladé Boleslavi si přeje zastavit přenos pravomocí českého parlamentu do Bruselu. Nařízení Bruselu vyhovují nadnárodním korporacím, zatímco malí podnikatelé končí.

Natálie VACHÁTOVÁ, podnikatelka vlastnící překladatelskou agenturu a soudní tlumočnice z Čelákovic, nechce jako matka dvou dětí být oslovována jako rodič 1 či 2, ale maminka. "Děti patří rodičům a budu se za to stavět!" uvedla důrazně.

Norbert HLAVÁČEK, starosta obce Jenštejn, se chce stavět za to, aby byl sociální systém jednodušší a transparentní a jen pro ty, kteří dávky opravdu potřebují.

Tomáš GRYGAR, správní právník z Přerova, místní asistent předsedy Svobodných Petra Macha po šest let, odmítá platit řecké duhy a zavedení eura.  V EU bychom měli prosadit trvalou výluku zavedení eura. V ČR by měla platit česká koruna. Chce dále jednoduché a stabilní právo. Je absurdní, že zákon z příjmů byl 159krát novelizován.  A jako pravicový politik samozřejmě požaduje nízké daně. Věřme, že tito všichni budou stát za svými sliby. Tím, že se v mediální štvanici postavili za Václava Klause ml., prokázali velkou odvahu, smysl pro spravedlnost a pevné přesvědčení něco se současnou politikou udělat. Věřme, že je další pomluvy a štvanice, které je určitě čekají, nezlomí, že ji ustojí a vyvedou naši zem ze současného neomarxistického marazmu do kapitalismu s tržní ekonomikou a že jim Bůh pomůže zachovat v naší zemi tisíciletou evropskou křesťanskou kulturu. 

 Snímky revue Fragmenty Ivana Haslingerová

text k úvodnímu fotu: Poslanec Václav Klaus představuje přípravný výbor TRIKOLORY na tiskové konferenci v kongresovém centru pankráckého mrakodrapu

© Kulturní komise ČR

Autor: Ivana Haslingerová | čtvrtek 13.6.2019 13:43 | karma článku: 0 | přečteno: 36x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Senátorka Daniele Kovářová: ZLO PŘICHÁZÍ Z ISTANBULU

Skupiny aktivistů, bojovníků za práva žen a pomýlených podporovatelů Istanbulské úmluvy matou veřejnost výmysly o tom, že četnost domácího a sexuálního násilí roste a že je třeba ty kruté chlapy stíhat přísněji.

4.7.2023 v 9:47 | Karma: 46,65 | Přečteno: 1367x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Ivana Haslingerová

Krásné narozeniny pane prezidente

Zůstaňte ještě dlouho pane prezidente tak svěží jako na posledním semináři v ČNB, kde jste vysvětloval, proč je hospodářství ČR na šikmé ploše.

18.6.2023 v 13:56 | Karma: 46,81 | Přečteno: 1439x | Diskuse| Politika

Ivana Haslingerová

Nechte učit Ševčíka a do čela VŠE postavte vzdělaného makroekonoma!

Snad již celý národ ví, že rektor Vysoké školy ekonomické Petr Dvořák přímo fanaticky usiluje o odvolání docenta Miroslava Ševčíka z postu děkana nejvýznamnější fakulty školy, kterou řídí, Národohospodářské fakulty VŠE.

15.4.2023 v 21:53 | Karma: 46,72 | Přečteno: 1583x | Diskuse| Ekonomika

Ivana Haslingerová

Protestujeme proti dehonestaci člena naší redakční rady Petra Žantovského Českou televizí

O stížnostech na Českou televizi, že se na obrazovkách přestali objevovat lidé mající jiný pohled na dění kolem nás než je ten provládní zeleně proevropský a protiruský, že ignoruje a dokonce často dehonestuje některé důležité udá

11.3.2023 v 14:13 | Karma: 46,16 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Média

Ivana Haslingerová

Knížák: Největším ohrožením současného světa je přemíra informací

Pohled prof. Knížáka na problémy současného světa, na existenci Boha, na význam prezidenta, na modernizaci Hradu a Prahy, na státní vyznamenání, na kulturu undergroundu a na současné umění.

17.2.2023 v 12:52 | Karma: 42,85 | Přečteno: 584x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Kdo pošle hlas do voleb z ciziny poštou, bude moci jít volit znovu a jinak

24. dubna 2024  10:57,  aktualizováno  13:19

Pravidla pro volby poštou ze zahraničí se ještě oproti původnímu vládnímu návrhu změní....

Psa nechali v rozpáleném autě, po vysvobození uhynul. Majitelé dostali podmínku

24. dubna 2024  13:19

Muž a žena, kteří vloni v létě nechali psa v autě před Jihočeskou zoologickou zahradou Hluboká nad...

Novým šéfem tajné služby se stane brigádní generál Bartovský, schválila vláda

24. dubna 2024  13:11

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ) bude Petr Bartovský, vláda ve středu schválila jeho...

Ficova vláda schválila zákon o veřejnoprávní televizi, z RTVS bude STVR

24. dubna 2024  13:08

Slovenská vláda ve středu schválila návrh zákona o Slovenské televizi a rozhlasu (STVR). Ten...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik