Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Nevyslyšený Breivik v zoufalství upozornil šíleným činem do čeho se naše společnost řítí za vedení pomatených představitelů. Bohužel pro nás si z historie nepoučitelní současní vůdcové stále neuvědomují, že čím déle se bude otálet se skutečným řešením, tím více to bude stát krve!

0 0
možnosti
MK

Dokud tento článek nepotvrdí Polický, tak tomu nevěřím. Politolog a religionista amatér z Návojné je prostě neomylný :)

4 0
možnosti
Foto

Jo stát to je vynález.

3 3
možnosti
Foto

Francie doplácí na to, že byla v minulosti koloniální velmocí. Dávat to do souvislosti s Byzancí je značně přehnané. Muslimové nebyli dobyvačnější než kdokoli jiný, takže je zvláštní, že se to tak někdo neustále zkouší prezentovat.

0 12
možnosti
MK

Muslimové byli a jsou nejdobyvačnější na světě a to od počátku. Ad kolonizace...Není to náhodou tak, že Arabové dodnes kolonizují země severní Afriky a původní obyvatelé Koptové, Berbeři, Tuarégové jsou tam občané druhé kategorie?

10 0
možnosti
MK

R^ Že si zaujatí diskutující všímají podrobností, ale hlavní myšlenka článku jim uniká: kde kdokoli projeví slabost a právě historie to potvrzuje, tak jej muslimové zničí a zaberou.

EU se chová jako ten pán v r.1938 vystupuje po mnichovské zradě z letadla a mává papírem řka: "Zachránil jsem mír!"

Kdo si nebere poučení z historie, musí si některé pasáže znovu prožít.

12 0
možnosti
Foto

Hlavně nelze pochopit, kdy byl na území EU pozván kdokoliv z Islámského státu.

1 7
možnosti
FB

Panebože! Tahle klausofilka obnažila svou intelektuální úroveň v celé své kráse...Zmatený text, historie zasazená do stupidního kontextu, očividná neznalost geneze a podstaty Daeše... Za všechny nesmysly stačí poukázat na způsob, jakým autorka pracuje s tím titulním obrázkem napichování na kůl. S muslimy a islámem to samozřejmě nemá nic společného (jde o obrázek z knihy vlámského filosofa Justa Lipsiuse, který se zabýval především antickou filosofií a křesťanstvím a v té knize popisuje různé způsoby poprav...) - ale to nebrání autorce vzít "hrozivý doklad muslimské bestiality", zasadit ho do kontextu se současným islamistickým terorismem a dělat bubububu... Nulová práce se zdroji, nulová znalost problematiky, překrucování faktů, manipulace...

4 12
možnosti
SS

Vážený pane Bystřický. Můžete to napravit! Napište tedy jak ve skutečně bylo.

Rád si to přečtu.

6 1
možnosti
JC

Drobná oprava: začátek pádu Byzance nezpůsobili Otomani, ale Seldžukové, přičemž definitivním předělem byla bitva u Mantzikertu, v níž Andronikos Dukas zradil císaře Romana IV. Diogena.

6 0
možnosti
Foto

P53e26t37r 90O78m87e89l15k13a

19. 7. 2016 10:26

Má ta vaše revue stejnou grafickou úpravu? Ten článek je dobrý bolehlav.:-)

3 4
možnosti
Foto

K70a78r37e30l 51M36á57d65l48e

19. 7. 2016 10:00

Je to celé zmatené. Nejen neustálými změnami velikosti písma, ale i obsahem. Těžko můžete svalovat živnou půdu pro islámskou invazi na oslabování křesťanství, když profesionální křesťané - čili duchovní včetně úplných špiček - radostně vítají muslimy jako své bratry a snaží se k tomu přesvědčit nás všechny. A vůbec nechápu, jak při Vašem vzdělání můžete dát rovnítko mezi pohanství a ateismus. Pohané věří ve staré pohanské bůžky a udržují určité rituály. Sice uznávám, že u někoho to pohanství může být jen módní póza, ale v zásadě jsou to dva úplně odlišné postoje.

3 1
možnosti
MB

Nechci vám brát iluze, ale většinu masakrů spáchali zatím lidé, kteří tady žili dlouhodobě a přišli ještě před vznikem EU.

3 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik