Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina muslimů se s Evropany docela dobře sžilo čemuž odpovídá to, že problématických je řádově takové procento muslimů jako ateistů, křesťanů....

V Evropě jsou desítky milionů muslimů, kdyby se doopravdy většina jak tvrdíte s Evropany nesžila tak by násilí v Evropě bylo mnohem více.

Mimochodem to jak jste smotala dohromady útok v NIce a v Německu (tvrdíte, že vrah v Nice křičel vy Německé svině) jen ukazuje jak pracujete s fakty-pomotáte vše dohromady a vytváříte z nich nesmyslnné závěry.:-/

Mimochodem dokud se v Evropě neotevřely hranice a neuplatňoval se multikultralismus bylo teroristických útoků mnohem více s mnohem více obětmi.

Když píšete o 14 letých postřelených tak pro jejich rodiny je to stejná hrůz když je někdo postřelil s voláním Allahu akbar, nebo třeba smrt Britům, smrt kapitalismu, zastavte potraty, propusťte laboratorní potkany....nebo u toho třeba mlčel.

1 4
možnosti
Foto

Politici mohou přestat do EU vpouštět nenávistné muslimské vojáky pouze a jenom tehdy, přetvoří-li se EU ve funkční federaci, čímž by k tomu mohli získat patřičné prostředky.

1 4
možnosti

Především by si měli připustit, že islám není náboženství, ale ideologie.

A jako proti ideologii, která popírá základní lidské hodnoty, vystupovat.

2 1
možnosti

Pan Polický vám vysvětlí, že jsou to demokraté a že do Evropy patří.

7 1
možnosti
Foto

Nezkreslujete tak náhodou pozici pana Polického?

1 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik