Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mýlíte se, a to v tom že společnost je vystrašena. Není, naše společnost je už docela dost nasr.ná. ˇAt někdo vysvětlí mě neznalému, co že to vlastně prezident vyzradil. To že se u nás někdo takový "potuluje" není nic tajného teda mimo "tajných služeb a že jich může být více je také pravděpodobné. A že by svým prohlášením teroristu varoval?;-D To že jsou teroristé hloupí a že ani netuší že po nich někdo pátrá nebo sleduje si může myslet jen totální hlupák. A mrazí mne při pomyšlení že spáchá nějaký teroristický čin a uteče přes několik států. A z "tajných služeb" pak vypadne že ho několik měsíců sledovali. Což se v nedávné době jak všichni víme stalo. Dělají z nás blbce nechají ho spáchat čin a ještě ho nechají utéci. Před lidmi se tají spousta věcí které ani tajemstvím být nemusí. Ztrácí se pak důvěra občanů. Tajné služby jsou jistě nutné, ale je třeba tolik tajností?

1 0
možnosti

Asi všichni padouši pracují s PŘEDPOKLADEM, že se po nich jde. Ale pokud mají JISTOTU, že se po nich jde, jistě je to pro ně cenná informace, necítíte rozdíl?

0 0
možnosti

Zajímavé, jak karma neodpovídá diskusi. Nebýt níže Standa Novák, tak s autorkou pomalu nikdo nesouhlasí, tentokrát dokonce chybí profláklá zemanovská jména, ale karma přes 40. Cosi shnilého je ve státě karmovém.

PS autorko, v naší hospodě se o tom nemluví, a pokud Se Zeman objeví v koutě hospody na obrazovce, je hned terčem vtípků. Tolik asi k jeho autoritě.

2 0
možnosti

Připadá mi neuvěřitelné, že někdo kdo pracoval 23 let v AV, může něco takového vyplodit. Jen doufám, že tam nepracuje více podobných intelektuálů.:-(

5 0
možnosti

Docela by mě zajímalo, co tam těch 23 let dělala, když dokáže vyplodit takovýto článek

Před deseti lety, 26.4.1986 (článek vyšel v roce 2011), došlo v 1 hodinu23 minut v Černobylské jaderné elektrárně k explozi 50 tun jaderného paliva,což je desetkrát více než obsahovala jaderná bomba svržená na Hirošimu (ta bomba ve skutečnosti obsahovala šedesát kilo uranu)...

http://haslingerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=182073

1 0
možnosti

V Nemecku je na seznamu policie 550 nebezpecnych teroristu napojentch aktivne na operace ISIS. Podle nemeckych zakonu vsak neni mozne tyto fanatiky zadrzet ani uveznit, protoze zatim nic nespachali. Preventivni uvezneni nesmi prekrocit 14 dni. Pokud nejsou dukazy o jejich cinnosti prukazne, musi byt propusteni. Policie je tedy pouze "monitoruje". Pri takovem poctu (a skutecna cisla budou mnohem vyssi), je to prakticky nesmyslne pocinani na ktere nema policie dostatek lidi. Je tedy pouze otazkou casu, kolik lidi v Nemecku a jinde (protoze tito zlocinci se pohybuji zcela volne po cele Evrope), bude obetmi systemu nastavenemu nezodpovednymi politiky.

0 0
možnosti

J89a66n 47V54l55č20e68k

14. 1. 2017 3:01

Majngot! Haslingerová! Z které bažiny to vylezlo?

3 0
možnosti

Za vykecání takovéto informace by měl dostat polní soud a pak se zavázanýma očima ke zdi ...

3 0
možnosti

Myslel jsem, ze fyzici dokazi exaktne uvazovat. Ale asi jste vyjimka. Mozna proto ten "nedobrovolny" odchod kdysi. Clanek plny dojmu z "bestialniho monstra", neboli sprosteho podezreleho.

5 0
možnosti

Paní "autorka" byla "fyzik". Obojí s velmi výmluvnými úvozovkami ;-D

3 0
možnosti

Paní autorko, vy jste se asi z lásky k panu prezidentovi zbláznila. Cožpak se takové informace a zprávy dávají k dobru v poledním vysílání televize? Tak ať ten vámi milovaný vrchní velitel ozbrojených sil okamžitě k sobě pozve příslušné ministry a velitele a vydá jim rozkazy, ale ne že se bude chlubit národu i těm diverzantům "Heč, já něco vím! Heč, já jsem si to přečetl ve svodkách od západních rozvědek! Heč, já to vykecám všem, ať vidí, že jsem důležitý".......

11 0
možnosti
Foto

Ano, náš pan prezident nás upozornil na hrozící nebezpečí. Teď, když potkáme na ulici nějakého toho přičmoudlíka, buď se před ním dáme rychle na útěk nebo mu dáme preventivně přes držku - podle naší nátury. ;-D

Paní autorko, prosím, pište o věcech, kterým aspoň trochu rozumíte. Rv

10 2
možnosti

K96a13r49e11l 67B78o39k

13. 1. 2017 18:41

Myslím, že by bylo dobré, kdyby někteří lidé, v četně autorky blogu se k některým kauzám nevyjadřovali. Jinak jim hrozí nákaza ptačí chřipkou.

14 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik