Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S článkem souhlas. Zvětšete písmo ve svých článcích, špatně se čtou ty malá písmena (a to nemám brýle).

1 0
možnosti
Foto

Tak si je vemte.;-D Nebo si to zvětšete sám :-/

0 0
možnosti

J35a62r35a 26R65a67n17k

13. 1. 2017 18:26

Zda se, ze nectete zadne zpravy v anglictine, tady se uz nekolik dnu bavime, nad zpravamy, ktere "trochu" diky anglickemu "spy" pronikly o zlatych sprchovacich zaclonach v ruskych hotelech a namahejte se zjistit - o cem to vlastne je, pak se take pobavite na ukor toho, o kterem se zde pise, ze je Agent Orange.

1 4
možnosti

U Klausů pouštějí dítěti školou povinnému reportáž z pohřbu L. I. Brežněva, který zemřel v v roce 1982, když je tak znalý, že může porovnávat? To má dítě radostné dětství, zvlášť, když po nocích musí sledovat takový trhák, jako jsou volby ve Spojených státech :-))) Hlavně, že se u Klausů vtipnému potomkovi zasmáli...

5 5
možnosti
Foto

ČT se vrátila do dob socialismu, kdy také bylo všechno černobílé. Jednou si pozvala k rozhovoru velvyslankyni v Sýrii Evu Filipi a když zjistila jaké má názory, tak to už nikdy nezopakovala. Přitom právě od člověka, který v Sýrii žije je možné získat nejobjektivnější informace.

18 0
možnosti

Ti tři komici, co jsou na ČT24 po desáté večer? Těm je vše jasné a většinu pozvaných mají jako křoví, ke svým sólovýstupům. Snad s výjimkou Galaba a spol.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS