Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to si opravdu myslíte, že by se totéž nemohlo stát v Barmě?

0 1
možnosti

V Súdánu se zřejmě řídí aforismem Karla Čapka, který byl aktuální u nás za komunistů.

Diktátor: Zákony lidskosti? To je zasahování do našich vnitřních záležitností!

2 0
možnosti

ten titulek máte neúplný, měl pokračovat."...pokud jedou do muslimské země na úrovni středověku podporovat nestátní náboženství".

2 1
možnosti

..... taky čekám vod rána kdy Hate Free za cca 16 milasů dotací vod státu za rok zahájí hladovku na dobu neurčitou,- Evropský hodnoty by se mohly přidat, navíc Jandu, Halíka a Dienstbiera bych tam vyslal jako vyjednavatele a bokem bych tem islamistům sdělil s kem vlastně mají tu čest !,- nejvíc si však slibuju vod Valachový, gender holek a feministickejch aktivistek !,- ty to tam rozvítijou takovým stylem že se nám zpátky vrátijou (aj s tem šiřitelem pravdy a lásky) na náhradní díly VEU !!!

5 1
možnosti

R^ Když zdraví dovolí, budu tam; ve Střešovické.

No, ale pletete se milá paní Haslingerová;-), my přece nemůžeme dělat odvetná opatření8-o, my jsme přece demokraté;-D, nechte si to vysvětlit od našich slunečných elit:-/, když tomu nerozumíte!!Že máte přečtený Korán a 12 knih k tomu, to nic neznamená; jen slovutný arabista má právo na názor!

I ten muslim u Jílkové, Hakim Amdouni, Vám to řekl jasně: je 5000 muslimů, tak je 5000 výkladů Koránu; a Vy byste tomu chtěla rozumět!!!!!!!

Nedělejte potíže, vítejte a vítejte, a všude zavládne mír a klid v duši; teda ten muslimský, který je jediný správný u Boha.

6 1
možnosti

J45a70r78a 55R41a35n79k

31. 1. 2017 1:55

Proboha tady nekdo cte koran? 8-o a nekolikrat? 8-o Neskodi to mentalnimu zdfravi?8-o

0 2
možnosti
Foto

Parazité se vždy domluví. Na nějaké ovci nezáleží. Co je pro ně životně důležité aby se zdejší ovce báli jejich ovcí a naopak. Lehce se to zaobalí do pavučiny zla a vládci mají zase chvíli pokoj a možnost dělat si se svými ustrašenými ovcemi co chtějí.

1 0
možnosti

J50i52ř71í 13N38o69s72e37k

30. 1. 2017 17:50

Máte samozřejmě pravdu.

6 0
možnosti