Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to si opravdu myslíte, že by se totéž nemohlo stát v Barmě?

0 1
možnosti
MS

V Súdánu se zřejmě řídí aforismem Karla Čapka, který byl aktuální u nás za komunistů.

Diktátor: Zákony lidskosti? To je zasahování do našich vnitřních záležitností!

2 0
možnosti
PD

ten titulek máte neúplný, měl pokračovat."...pokud jedou do muslimské země na úrovni středověku podporovat nestátní náboženství".

2 1
možnosti
PB

..... taky čekám vod rána kdy Hate Free za cca 16 milasů dotací vod státu za rok zahájí hladovku na dobu neurčitou,- Evropský hodnoty by se mohly přidat, navíc Jandu, Halíka a Dienstbiera bych tam vyslal jako vyjednavatele a bokem bych tem islamistům sdělil s kem vlastně mají tu čest !,- nejvíc si však slibuju vod Valachový, gender holek a feministickejch aktivistek !,- ty to tam rozvítijou takovým stylem že se nám zpátky vrátijou (aj s tem šiřitelem pravdy a lásky) na náhradní díly VEU !!!

5 1
možnosti
MK

R^ Když zdraví dovolí, budu tam; ve Střešovické.

No, ale pletete se milá paní Haslingerová;-), my přece nemůžeme dělat odvetná opatření8-o, my jsme přece demokraté;-D, nechte si to vysvětlit od našich slunečných elit:-/, když tomu nerozumíte!!Že máte přečtený Korán a 12 knih k tomu, to nic neznamená; jen slovutný arabista má právo na názor!

I ten muslim u Jílkové, Hakim Amdouni, Vám to řekl jasně: je 5000 muslimů, tak je 5000 výkladů Koránu; a Vy byste tomu chtěla rozumět!!!!!!!

Nedělejte potíže, vítejte a vítejte, a všude zavládne mír a klid v duši; teda ten muslimský, který je jediný správný u Boha.

6 1
možnosti
JR

J77a49r57a 29R41a94n16k

31. 1. 2017 1:55

Proboha tady nekdo cte koran? 8-o a nekolikrat? 8-o Neskodi to mentalnimu zdfravi?8-o

0 2
možnosti
Foto

Parazité se vždy domluví. Na nějaké ovci nezáleží. Co je pro ně životně důležité aby se zdejší ovce báli jejich ovcí a naopak. Lehce se to zaobalí do pavučiny zla a vládci mají zase chvíli pokoj a možnost dělat si se svými ustrašenými ovcemi co chtějí.

1 0
možnosti
JN

J42i12ř90í 14N26o23s24e84k

30. 1. 2017 17:50

Máte samozřejmě pravdu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik