Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A bude se počítat každý příchod? Nakonec by se nám vyplatilo si najmout jednu kočovnou rodinu, která by putovala po ose ČR-Německo tam a zpátky. Jeden vzorek už tady byl.

0 0
možnosti
Foto

Jsem zvědavá, jak to naši zbabělí politici nakonec ošvejkují.

1 0
možnosti

R^ Děkuji, nicméně naší vládě pod vedením Sobotky moc neveřím. Spíš to vypadá, že to hrají na dvě strany. Kvóty odmítají, ale 500 mil. na integraci migrantů už mají nachystaný.

3 0
možnosti

J15o34s26e64f 12Š92l55o21u29f

10. 3. 2017 17:38

"Nachdemdie Wiener Polizei am Sonntag ein Foto eines Sex-Tätersveröffentlicht hat, der inFavoriten elf Frauen überfallen habensoll, haben sich vier weitere Opfer gemeldet. Somit sind bereits 15Opfer des Afghanen bekannt, sagte Polizeisprecher Paul Eidenberger amDienstag der APA. Weitere Opfer werden von der Polizei nichtausgeschlossen."

...............................................

Když jste si je tam páni Rakušáci pustili, tak si je tam nechte.

0 0
možnosti

M89i91l22a29n 12R30a37d34e94k

10. 3. 2017 17:18

ja uz to psal pred delsim casem, Merkel je hrobarka EU, Schulz zanedlouho pronese pohrebni rec.

EU uz je chodici mrtvola, tak klidek. Brzo to bud skonci, nebo se to zgruntu zmeni. Je to takova situace jako socik v 80. letech, uz byl kazdej nervozni.

2 0
možnosti

Trojské koně z dálných koutů,

rozesíti v srdci světa,

domorodce do chomoutů,

bez možnosti práva veta.

Smělý plán se plní skvěle,

my řítíme se do... štychu.

Alláhu Akbar, Bedřichu!

2 0
možnosti

J74i85ř38í 71H63r67b96e39k

10. 3. 2017 17:09

Všichni bruselští „řešitelé“ migrace přerozdělovacím způsobem pomocí „kvót“ by si měli povinně místo večerníčku pouštět vysvětlení pana Becka o nesmyslnosti a směšnosti svých snah...

https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik