Ivana Haslingerová

Ponechání otevřených hranic milionům nenávistných nepřátel je vlastizradou na národě

5. 06. 2017 8:49:33
Na evropskou pevninu padá stále větší a hrozivější stín smrti. Stín zkázy velkolepé historie civilizace, která vytesala sochy a namalovala malby, které budou obdivovány po věky.

Civilizace, kde byla napsána díla probouzející inspiraci a ty nejsilnější city. Civilizace, která zachránila miliony životů svou vyspělou medicínou... Stín válečného stavu šílených proporcí představující se bestiálním chováním primitivních neevropských menšin, které byly po věky našimi nejobávanějšími nepřáteli. Stín, díky němuž nastane rozklad nejdůležitějších hodnot, které naši předkové budovali a pro které pokládali životy. Stín, díky němuž nastane rozklad a zánik nejen našich svobod, ale kvůli němuž bude zničen náš původní genetický kód a zanikne naše civilizace. Stín, kvůli němuž se křesťanské obyvatelstvo starobylé Evropy řítí nyní do hrozivé propasti genocidy

Díky nesmyslné politice vrcholných bruselských představitelů čelí všechny země Evropské unie pod taktovkou Německa nejen krizi identity, ale již i krizi vlastní existence. Lidé se bojí chodit na větší kulturní akce, na fotbalové stadiony, na poutě, na trhy... A nejen to, již se bojí posílat děti z domu do školy, při odchodu do práce se loučí, jako by se už nikdy neměli vidět... Kolik zvěrstev ještě musejí muslimští vrazi napáchat, aby se konečně politici probudili a začali se doopravdy starat o bezpečnost svých občanů?

Zatím to vypadá tak, jako by jim zamrzly mozky. Místo toho, aby udělali vše pro záchranu svých obyvatel před bezcitnými muslimskými vrahy, zvou bruselští úředníci tyto bestie dál do Evropy a vydávají nesmyslná prohlášení, že nás, domácí obyvatele, jejich hromadné vraždění neděsí a že povedeme dál klidný život, jakoby se nic nestalo! Místo toho, aby tito politici okamžitě uzavřeli hranice a všechny podezřelé osoby vykázaly zpět do jejich zemí, chodí se "hrdinně" fotit se svíčkami v rukou do míst bestiálních hromadných vražd. A je do nebe volající, že se nám snaží namluvit, že jde o činy jen jakýchsi fundamentálních muslimských fanatiků. Kdyby si otevřeli Korán, pochopili by, že každý normální věřící muslim má za úkol ničit pohany a čeká ho za to odměna od Alláha. Že nejde jen o nějaké ojedinělé poblouzněné mladíky, ale o organizovaný válečný stav muslimských národů vůči křesťanským. O válku vyhlášenou mimo jiné Islámským státem, který se snaží získat území očištěné od pohanů. Ve válce je nutné s každým příslušníkem státu vyhlašujícího válku jednat jako s nepřítelem. Ani Němci přece během nacismu všichni nevraždili a přesto byli vykázaní ze zemí, které jejich vůdce přepadl.

Evropští politici jednají jako bez mozku a neuvědomují si, že ponechání otevřených hranic milionům životu nebezpečných nenávistných nepřátel je ten nejnebezpečnější čin, čin, který nejde nazvat jinak než vlastizradou. V celé evropské historii se podobné věci neděly.

Žvásty paní Mayové o tom, že musíme tyto vraždící bestie přesvědčit, že naše hodnoty jsou lepší než jejich, jsou hodny výroků nevzdělaného omezence, nikoliv politika 21. století. Každý, kdo si něco o muslimech nastuduje, pochopí, že nejde o žádné extrémisty, ale o běžně uvažující muslimy, kteří mají přímo svým prorokem nařízeno vybít bezvěrce. Zjišťovat, proč ten či onen muslim to dělá, je bezpředmětné. Obyvatele evropských zemí považují muslimové prostě za své nepřátele, protože tito nevěří v Alláha, což je smrtelný hřích. Tečka. Stačí si přečíst Korán a je to jasné. Muslimové to v něm mají přímo nařízené Mohamedem.

Naše média blábolí cosi v tom smyslu, že prý k podobným útokům musíme přistupovat se stoickým klidem. Kdyby si páni redaktoři něco o muslimském světě přečetli, pochopili by, že muslimové takové chování považují za zbabělost a pohrdají jím. Nehledě k tomu, že je krutým výsměchem pozůstalým. V každé detektivce přece chceme potrestat vraha a zamezit jeho dalšímu vraždění. Zde je vrahem Islámský stát. Nejde o činy jednotlivých pomatenců, ale o vysoce organizované struktury věřících muslimů snažících se ovládnout Evropu pod svým vedením.

Musíme se bránit, než muslimové úplně zničí naši svobodu a nejen to, než zničí naše životy. Než jejich nenávist pramenící z jejich bezedné nenávisti vůči bezvěrcům dožene prostřednictvím jejich teroristických útoků naši společnost úplně k zániku. Musíme se začít bránit stejně tak, jako se proti jejich nájezdům bránily miliony našich předků. Není to jen můj názor. Průzkumy veřejného mínění v evropských zemích dokazují, že velká většina nás běžných lidí je proti současné imigrační politice Bruselu, že si přeje, aby vlády alespoň v jejich zemích zastavily rostoucí tsunami muslimských vysoce nebezpečných přistěhovalců. Lidé již mají dost politické přetvářky a chtějí, aby vlády posílaly nebezpečné nelegální přistěhovalce zpět domů tak rychle, jak pro ně dokážeme přichystat letadla či lodě. Není v tom žádná rasová nenávist, ale naprosto přirozená snaha nás běžných občanů chránit své životy a životy svých dětí před lidmi, kteří za prokázané dobro a pomoc nás posléze vraždí.

Kolik ještě musí být vybito nás, domorodců, aby se naši a zejména bruselští politici vzpamatovali!!!

Autor: Ivana Haslingerová | karma: 0.00 | přečteno: 20 ×
Poslední články autora