Ivana Haslingerová

TOP Hotel Praha hostil historicky první mezinárodní konferenci šéfů euroskeptických stran

18. 12. 2017 9:21:13
Místopředseda Poslanecké sněmovny a předseda Strany přímé demokracie (SPD) Tomio Okamura dokázal nejenom to, že chce prosazovat vše, co slíbil občanům ve volbách, ale že se nebojí.

Řečeno Topolánkovou mluvou, že je to opravdu kus chlapa s gulema. Podařila se mu neuvěřitelná věc. V naší socialistickým evropským neomarxismem postižené zemi uspořádat v největším evropském hotelu vyznamenaném mnoha mezinárodními oceněními, Dohnalově TOP hotelu Praha, obrovskou tisícihlavou mezinárodní konferenci šéfů euroskeptických stran sdružených v europarlamentní frakci Evropa národů a svobody. Konferenci na podporu svého snu - vysvobození naší země z diktátu neomarxistické Evropské unie. Nejenže již tento nápad je hodný obdivu, ale co víc, Tomio Okamura dokázal, že za ním do Prahy přijela skutečná esa evropské politiky, předseda holandské Strany pro svobodu Geert Wilders a předsedkyně francouzské Národní fronty Marine Le Pen. Politici, kteří se snaží zachránit křesťanskou Evropu proti přívalu muslimských hord pozvaných do ní nezodpovědnou kancléřkou Merkelovou. Opravdu mohutné bylo jejich přivítání v kongresovém sále spolu s Tomiem Okamurou, jehož hnutí SPD stojí u zrodu této akce v rámci Evropa národů a svobody, které formálně vede francouzská Národní fronta.

Geert Wilders Tomiu Okamurovi pogratuloval k významnému zisku hlasů ve volbách a konstatoval, že jeho úspěch byl povzbuzením pro všechny podobně smýšlející politiky: “Jste národ hrdinů,” vzkázal nám Čechům. EU je podle Wilderse monstrum, které k nám chce přestěhovat islámský svět, což by znamenalo katastrofu. „Proto chceme žít bez ní. Naše identita není zakořeněna v Mekce. Naše evropská kultura a tradice z nás dělá to, čím jsme. Stojíme v čele nové Evropy. Nikdy se nesmíme vzdát. Tomuto říkáme spolu s Vámi ne, nikdy!“ A česky zakončil působivě projev zvoláním: „Tomio na Hrad!“

Marine Le Pen ve svém projevu mj. uvedla, že je šťastná, že se tu takto sešli, aby zavedli model, který bude alternativou současné EU, která podle ní končí s dechem, stejně jako Merkelova, která se jí snaží udržet nad vodou za každou cenu. “Naším cílem v dalších volbách do evropského parlamentu nebude získat větší počet křesel, ale převzít otěže. Měli bychom vypracovat chtěnou a nenucenou spolupráci takzvaně na míru. Chceme spolupráci, kde si každý člen zvolí svou hospodářskou spolupráci. Naším cílem je navrátit každou zemi jejím národům. Není času nazbyt, ať žijí evropské národy,” ukončila za mohutného potlesku tisíce delegátů na konferenci.

V průběhu konference byla dále zkritizována nehorázně diktátorská a v současné době již životunebezpečná politika evropských mandarínů pod vedením vysoce nezodpovědné a pyšné kancléřky Angely Merkelové. Ano, životunebezpečná, protože rozpoutání divoké migrace pozváním milionů muslimských mladíků do civilizované Evropy, z nichž mnozí mají za jediný svůj sen vyvraždit mírumilovné domorodé pohany, aby se dostali se nebe, je opravdu pro život nebezpečné. Na prstech této fanatičky již ulpěla krev stovek nevinných lidí a dětí, nepočítaje v to tisícovky zoufalých pozůstalých.

Italský člen Ligy severu Bianchi zase uvedl, že Islámský terorismus je již celosvětový problém. Politika, která podporuje jiný model, než je tradiční rodina, je politikou sebevrahů. Jsme nuceni popírat to, kým jsme, abychom náhodou neurazili nově příchozí, například nás nutí říkat pěkné svátky místo pěkné Vánoce.“

Člen europarlamentu z Velké Británie připomenul náznaky úspěchů stran, které bojují proti divoké migrační politice Angely Merkelové, a za bouřlivého potlesku poděkoval České republice, Maďarsku, Polsku či Rakousku za odpor proti politice EU. „EU se stala továrnou masové migrace a díky vám máme možnost získat budoucnost našeho kontinentu opět do svých rukou.

Jiří Kobza z SPD uvedl, že tato země je naše a že uděláme vše pro to, aby se stala dědictvím i pro naše potomky. Mainstream má peníze, moc, média na své straně a další zdroje. Je však něco, co nemá. A to pravdu. „Postavme hráze dříve, než přijde povodeň. Náš člun, který nás poveze po hladině potápějící se Evropy, se jmenuje czexit. Chceme Evropu, kde sice nebudou ostnaté dráty, ale státy si budou samy vybírat, koho přijmou na své území.“


Vstupní hala TOP hotelu Praha je opravdu nádherná

Na konferenci zazněly zkrátka výroky, které pohladí duši každého, kdo chce žít ve svobodné křesťanské evropské zemi. Výroky, které díky diktátu zfanatizovaných promuslimských bruselských politiků nesmíme říkat.

Tomio Okamura konferenci uzavřel odvážným prohlášením, že nejlepší obrana před islámským terorem je nemít u nás islám: „Trend, který Schulz, Merkelová a Juncker plánují, je předem mrtvý. Nechceme zánik našich hodnot a identity v totalitním evropském muslimském státě!“ Pogratuloval také členům Svobodné strany Rakouska FPÖ, jejíhož předswedu Heinze Christiana Stracheho pokládá za přítele, který tento víkend dojednal účast ve vládě. “Všechny velké mocné říše, kterých jsme byli součástí, zanikly.

Pro úplnost je třeba dodat, že před TOP hotelem Praha nedokázali naši policisté udržet pořádek a protestujícím v čele s Peszynskim, Štětinou, Hayto Okamuou, Kostlánem z Romea a dalšími nechali před hlavním vchodem utvořit tzv. Uličku hanby, takže pozvaní významní evropští politici museli přicházet po pěší zóně zadním vchodem. Britská europoslankyně byla těmito levičáky dokonce napadena a vyděšeně žádala o pomoc policii, aby ji před tou fašistickou špínou ochránili. Nicméně jejich protesty, abychom se stali muslimskou zemí, nebyly oslyšeny.


Před několika dny oslavil největší pražský a evropský hotel, TOP hotel Praha, své 22. narozeniny a vyhlásil začátek zimní sezóny. Když jsem byla na této oslavě, nenapadlo mne, že zanedlouho budu svědkem toho, že zimní sezónu otevře tak historicky dějinnou událostí, a nezbývá než za to poděkovat jeho strůjci a majiteli Ing. arch. Vladimíru Dohnalovi (na obr. vlevo) a generálnímu řediteli Ing. Radku Dohnalovi.

Úvodní snímek převzat z archivu SPD, ostatní snímky Ivana Haslingerová, Fragmenty

Autor: Ivana Haslingerová | karma: 0.00 | přečteno: 42 ×
Poslední články autora