Volby přinesly velký pocit uvolnění nad porážkou neomarxistické nepolitiky

Při sledování výsledku prezidentských voleb jsme cítili pocit velkého uvolnění. Uvolnění nad tím, že nezvítězila neomarxistická nepolitická politika zastupovaná ve volbách rytířem pražských kavárníků Jiřím Drahošem. 

  

Uvolnění nad tím, že se po dobu pěti let, dá-li panu Zemanovi Bůh zdraví, nezmění nic k horšímu, alespoň ne z iniciativy našich politiků. Zárukou byl pohled na prezidentův tým zastoupený bývalým ministrem vnitra Milanem Chovancem a předsedou SPD Tomio Okamurou. Chovanec se nenechal zlomit obrovským tlakem promerkelovských bruselských  úředníků a nevpustil jako ministr vnitra do naší země hordy nebezpečných muslimských mladíků. Okamura je politikem bojujícím v čele SPD dokonce za vystoupení naší země z tohoto diktátorského nebezpečného uskupení, dokud je ještě čas. Tomio Okamura je po bývalém prezidentu Václavu Klausovi druhým odvážným politikem, který se nebojí říci, že systém zavedený v EU je neopravitelný a jediná možnost je EU co nejrychleji opustit. I když prezident Zeman je z nepochopitelných důvodů stále ještě euroferalistou, i on se postavil diktátu povinných kvót pro muslimské mladíky a je zárukou toho, že se mu snad podaří zabránit oficiálnímu přijetí potenciálních muslimských teroristů do naší země. A o to voličům v těchto volbách především šlo. I zapřísáhlí pravičáci mu dali coby levicovému intelektuálovi hlas. Protože pocit bezpečí při cestě do práce, bezpečný návrat dětí ze školy,  možnost jít po chodníku a nedívat se kolem, zda na nás nevjede auto s nenávistným zfanatizovaným muslimským vrahem, jsou hodnoty stojícími nade vším ostatním. 

A kromě pocitu uklidnění jsme pocítili i pocit hrdosti nad našimi občany, že prohlédli prázdnotu výroků nejen pana Drahoše, ale i předchozích neomarxistických kolegů doprovázejících ho v první volbě (s výjimkou pana Hanniga, kterého jsme volili :-). Že vycítili, že pár nabiflovaných nepolitických frází panu Drahoši nejde od srdce a on se v opravdových politických problémech coby zástupce "intelektuální pražské elity" nevyzná. Je nám jasné, že se nyní do pana Zemana pustí prohavlovská pravdoláskovská ČT a většina médií a všude bude plno Drahošů diskutovat, jak by to dělali lépe a radostněji, ale věřím, že  osobnost jako on to vydrží. A když mu bude moc zle, ať si vzpomene, co vše musel přečkat díky těmto lidem v politice jeho předchůdce Václav Klaus. To ostatní, co se kdy dělo jemu od listopadu 1989, byl proti tomuto čajíček.

Vážený pane prezidente Zemane, přejeme Vám jménem celé redakce Fragmentů a jejího vydavatele, Kulturní komice ČR hodně sil do nelehké práce za záchranu našeho národa před rozpuštěním v neomarxistickém kotli EU. 

Ať vede Vaše kroky Bůh a žehná Vám!

Snímek Ivana Haslingerová Fragmenty

Autor: Ivana Haslingerová | sobota 3.2.2018 15:24 | karma článku: 0 | přečteno: 33x
  • Další články autora

Ivana Haslingerová

Pes a právo

17.10.2022 v 11:23 | Karma: 43,33

Ivana Haslingerová

O ženách kolem Jana Wericha

27.4.2022 v 15:00 | Karma: 24,95
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik