Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

To jsou opravdu žvásty...kdo nepodporuje Zemana a ruskou agresivní politiku proti Ukrajině, není podle soudružky slušný člověk...Soudružko,mluvte sama za sebe o tom kdo je slušný a kdo ne opravdu nerozhodujete a podobné hodnocení příště vynechte,je to totiž dost hloupé a dost to o Vás vypovídá...

7 4
možnosti
OK

Je zajímavé poslouchat názory těch, kteří se hlásí k Zemanovi.

5 0
možnosti
OK

Hlupák křičí: Nesnáším hlupáky!

5 0
možnosti
VK

Jen bych se soudružky z Haló novin zeptal na ty nedůstojné podmínky asociační dohody EU s Ukrajinou. Mohla byste nám, padouchům evropanům tyto nedůstojnosti specifikovat?

6 2
možnosti
JK

Haló noviny?8-o Fakt? To jsem měl vědět, ani bych ten blábol nečetl...

1 0
možnosti
RM

R34o17m90a39n 27M27á63c18a

18. 9. 2015 11:32

V největší krizi naší země se prezident Zeman chová skvěle

viróza nad korunovačními klenoty, popelníček, pussy, bonmoty, idioti, epitaf na hrob, gumák na rybníku, poklonkování totalitním diktátorům a "nikdo vás sem nezval".... ano... prezident Zeman se chová skvěle... je to prostě bůh a ten správný lidový prezident... Miloši, děkujeme!!!

5 2
možnosti
Foto

To jsou naprosté podružnosti. 

A až Vám, Romane, bude jako mně, a to jsem ještě o pár let mladší než prezident Zeman, tak pochopíte, že se člověk může zakymácet i bez působení alkoholu.

5 2
možnosti
VK

Jak to napsat slušně. Hodně pamatujete, byla jste vychovávaná v jiné době, to vás do jisté míry omlouvá. Zemanova voličská základna se rekrutuje hodně z této vrstvy.

4 0
možnosti
JK

O jaké "největší" krizi naší země to mluvíte?8-o Máme nejnižší nezaměstnanost za posledních x let, HDP roste nejrychleji v Evropě (jistě, stále nejsme na číslech roku 2010), rostou mzdy i kupní síla, prodlužuje se průměrný věk dožití populace... jistě jsou také negativa, ale jaká krize? A Zeman? Škoda mluvit... jeho chování již netřeba komentovat. Každý nechť si udělá obrázek sám.:-)

7 1
možnosti
Foto

To byla špatná formulace daného. Autorka měla napsat "V největším ohrožení".

1 1
možnosti
RM

R66o95m44a30n 28M31á50c68a

18. 9. 2015 11:26

takže havlisti za vše špatné ve vašem životě mohou... už je mi to jasné...

4 2
možnosti
JK

Paní má krizi... největší v historii naší země.;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik