Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mně vzhledem k zaměření článku chybí oslava drtivého úspěchu protiimigrantských stran. Že by k němu nedošlo?

11 0
možnosti
KM

K83a38r30e84l 54M68a45s72e32k

18. 10. 2016 10:07

Jak říká Strýček Konvička:

Velice pěkné předposlední místo, co bych měl říkat. Myslím, že osm procent je samozřejmě v senátních volbách málo, ale je to zároveň velice pěkný skoro až úspěch,

;-D

7 0
možnosti
MD

Kdyz jeden vidi, kolik a jake mury laka 'vase na pravdu si posvitici lampa', odchazi radeji po prideleni karmy do pritmi.

2 2
možnosti
VS

Copak? Už nevelebíte ODS? Ni fuj!8-o

1 0
možnosti
PH

Jak to zde čtu, tak nabývám dojem, že by se mělo opět soutěžit o hrdý titul "Brigáda socialistické práce", ovšem, ne dobrovolně, ale povinně.

2 0
možnosti
ZB

To už jede dávno. Výběr z titulků:

Evropská komise ocenila český inovativní projekt

Evropské ceny za podporu podnikání 2016

V Bruselu získaly ocenění za nejlepší evropské CSR projekty

Evropská studentská firma je z Dánska, oceněna byla i česká

Evropská komise ocenila olomoucký nápad na vzdělávání

4 0
možnosti
KM

K98a62r60e11l 40M29a86s13e43k

18. 10. 2016 9:34

Koukám, jak momentálně frčí nálepka neomarxismus, která u povrchních lidí nahradila veškeré umění argumentace. Vysvětlíte mi, pani Haslingerová, co má politika EU společného s díly Karla Marxe? Díky moc.

5 1
možnosti
ZB

Pravda, je to spíše levicový eurobyrokratismus. Nový politický směr, mnohem sofistikovanější a úpornější než zastaralý marxismus.

2 1
možnosti
JZ

Mimořádně hloupý neomarxistický článek.

3 1
možnosti
KB

K57a68r67e16l 27B92o35k

18. 10. 2016 9:31

Sem tam napíše někdo něco velmi, ale velmi hloupého.

2 0
možnosti
DB

Velmi špatný článek, velmi populistický, škoda že nejde dát minusová karma

10 2
možnosti
VJ

Ale jde. Už ji tam máte.

0 1
možnosti
VK

To je analýza ve stylu pojď na mně z boku.;-D

2 0
možnosti
JH

No to je zvláštní, že jsem si nevšimla, že voliči jsou protiimigrantsky naladěni, stran s tímto zaměření tam měli na výběr dost a nevolili je, Babiš nic proti imigraci neudělal (krom jednoho slabého prohlášení, ale nijaký návrh, zákon, nic...), tak nevím, jak jste si dovodila tenhle závěr? zvláštní

7 3
možnosti
PH

Babiš narozdíl od sobotky nikdy nelegální migraci nepodpořil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik