Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Ježíšikriste, co je to za cvoka ? 8-o

12 3
možnosti
PK

Kolik máte odslouženo v tajných službách, u policie či armády, že přesně víte, jak "vyčistit" zemi od monster? Vy nechápete, že základem je pečlivé sledování chování a jednání potenciálně nebezpečných osob tak, aby bylo možno odhalit nejen je samotné, ale taky jejich případné kontakty a spojky nejen u nás, ale i v zahraničí. Nikde jsem se nedočetl, že by kdy Zeman sloužil u takových složek, tudíž měl jasný přehled a zkušenosti, jak v takové situaci reagovat. Někdy je z taktického hlediska dobré informaci zveřejnit, někdy ne. Otázkou ale zůstává, jestli jen to taktické jen proto, aby na sebe na 5 minut opět strhl světla reflektorů.

Víte co je nejhorší - smrt z vyděšení. V Evropě při atentátech za celý rok zahynulo tolik lidí, jako možná na silnicích za týden, akorát se o tom moc nepíše. Průměrný Čecháček viděl "uprchlíka" tak akorát v TV s flaškou piva v ruce, s živým se jich setkalo jen pár. Já jsem si např. před Vánocemi zajel do Drážďan na trhy (kupodivu jsem neměl staženou zadnici, jak průměrný Čecháček) a viděl jsem na vlastní oči tak max. 5 lidí, kteří se uprchlíkům podobali.

Rada pro novináře: přestaňte permanentně strašit a dělat ze slabších povah vyplašená zvířátka, která vidí teroristu i pod prkénkem na vlastním WC. Jenže to vám pak klesne prodejnost, sledovanost a gáže, že.

10 1
možnosti
VS

Na vánoční trhy skutečně moc mohamedánů nechodí. Projděte se po Kolíně a Duisburgu, jistotu ztratíte.

Pravděpodobnost, že je ČR muslimský terorista, je statisticky velmi vysoká. Ve státě, kde nikdo nekontroluje příchozí, to ani být jinak nemůže. Na tom prohlášení bych neviděl nic závadného.

1 6
možnosti
JH

J43a52n 81H98l30e90d58í40k

13. 1. 2017 17:21

díte pravdu, ale premiér plní povely z Bruselu a stále přemýšlí, jak to zaonačit, aby za následky ručil Topolánek-Kalousek-Nečas a ne on sám. Sobotka je nadaným manipulátorem a veškeré zákony a pravidla staví tak, že za jejich neblahý účinek bude platit až hnutí ANO, které za 10 měsíců převezme shnilé kormidlo státu.

4 8
možnosti
MS

Rozumím Vám, co jste článkem chtěla říct. Sdílím stejný názor. :-)

5 12
možnosti
MT

A tento článek je na titulce protožeee...

(napovíte někdo?)

2 0
možnosti
JZ

V rámci dehonestace odpůrců migrace a prezidenta. Skvělý tah, takový výlev se obhájit prostě nedá, to je na sebrání občanského průkazu.

3 0
možnosti
VV

Nastesti nam zadna valka nehrozi. Protoze kdyby vrchni velitel ozbrojenych sil vydal nejaky rozkaz, nedovedu si tu katastrofu predstavit.

7 2
možnosti
Foto

Nejhorsi je smrt z vydeseni. Pani, pomahaji sedativa.

15 1
možnosti
Foto

Ono se podobných lidí napojených na teroristy u nás zase tak moc nepohybuje, takže ono "upozornění" bylo spíše pro onu tajnou síť, že má ve svých řadách informátora našich tajných služeb. Jak se takoví odhalení informátoři řeší, snad netřeba dodávat. A okamžité zatčení je opravdu nesmysl, podobné sledování slouží právě k odkrytí celých podobných sítí. A lidé jako pan Novák níže, prokazují svou pravou odbornost "Brouků Pytlíků".

8 2
možnosti
SN

:-).......Napsala jste to perfektně !!!Já se ohromně bavím, jak president, který je vždy o krok dále, než novinářská žumpa, jak to nazývá a je to skutečně výstižné, mu skáčou na lep. Už jsem to psal v několika příspěvcích. Potencionálních teroristů je v Evropě tisíce. Ten jeden, nejmenovaný. který perfektně ovládá češtinu, chodí 24 hodin s radiem přilepeným na uchu a má naladěnou stanici, na které bude Zeman promlouvat, tak to mi odpusťte. To je jak pohádka o červené Karkulce! A víte kolik lidí se k tomu "odborně" vyjadřovalo? Vč. Gabala, kterého jsem viděl živě v TV! To už není k smíchu, to je k pláči, jaké informace se nám předkládají k věření R^VR^R^

3 23
možnosti
FB

Nebylo by tedy lepší všechny tajné služby prostě zrušit, zrušit zákon 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti a prohlásit, že nic jako utajovaná informace neexistuje? :-) Zavedeme princip nadřazenosti selského rozumu a kde si nebudem jistí, půjdem se zeptat Standy Nováka...

17 0
možnosti
Foto

Paní autorko, co byste navrhovala k čištění země od psychopatických monster? Zastřelit na místě každého, kdo vypadá podezřele? Utajování je zde právě od toho, aby to monstrum zavedlo příslušné složky k dalším monstrům. Nemůže ho tedy "Bezpečnost" ihned zatknout. Mimochodem, tou "Bezpečností" jste myslela veřejnou bezpečnost - VB? Začíná mi být jasné, proč jste musela akademii věd po třadvaceti letech nedobrovolně opustit.

11 4
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik