Diskuse

Kdy se probudí Brusel než z něj vznikne díky choromyslným Junkerům a Merkelovým Istambul?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Souhlas, pravda tam nekde lezi, ale nebude to tak jednoduche. Mam takovy blby pocit, ze evropske kontinentalni zeme na zapad od nas zacinaji byt odepsane. Mam pochyby o Rakousku, rad bych veril, ze se nas starodavny zbratreny narod ubrani islamu, ale nevim. Spolu s podobne smyslejicimi staty bychom mohli pretnout stredni Evropu od more k mori, na zapade i vychode a mozna se i tak ubranili islamisticke hrozbe. Buh vi...

0 0
možnosti
SB

Nesouhlasím s Vaším názorem, že příčinou tohoto zmaru by byl ateismus.

Pokud vím, tak naopak zrovna papež a různé církve se mohou přetrhnout, aby co nejvíce dali najevo, jak tady muslimy vítají. A nejvíce ateistická země Evropy (Česká republika) patří k zemím, které sice ve srovnání s Maďarskem a Polskem nejsou tak razantními odmítači migrace, avšak spolu se Slovenskem se drží na špičce v tomto odmítání.

A přečtěte si i tento článek o tom, jak německé církve poskytují azyl těm, které německá státní moc chce vyhostit z Německa:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/436703-nemecke-cirkve-a-stat-se-prou-o-azyl.html

Zatím jsem dal karmu snad všem vašim článkům, ale tomuhle karmu dát nemohu.

0 0
možnosti
VP

Toto je dôvod, prečo sa Francúzsko rozdelilo na východ a západ počas prvého kola prezidentských volieb ... Mapa teda naznačuje hustotu zaľudnenia moslimskej populácie v rozličných volebných obvodoch Francúzska....

http://www.hlavnespravy.sk/toto-je-dovod-preco-sa-francuzsko-rozdelilo-na-vychod-zapad-pocas-prveho-kola-prezidentskych-volieb/988290

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že se Brusel neprobudí nikdy. To nebezpečí islamizace je tak markantní, že musí jit o záměr.

5 0
možnosti
PK

Karma.

Na akademika, i když bývalého, máte celkem rozumné názory. Většina akademiků a univerzitních profesorů, alespoň těch co se veřejně prezentují, jsou vítači-sluníčkáři. Ti druzí raději mlčí. Až na vzácné výjimky. Že by Vaše názory nějak souvisely s odchodem z Akademie?

Ale vraťme se k blogu. Politici pouze plní přání svých voličů. Když se volič rozhodne, že do politiky za žádných okolností nepustí takové politiky, kteří by hájili naší kulturu, tak se nesmíme divit, že to v Evropě vypadá, tak jak to vypadá.

Premiér podal demisi. Takže naši voliči budou mít možná možnost zvolit si vládu, která nás nebude chránit proti Bruselu a migranci, o nějaký ten měsíc dříve. Předpokládám, že volič nezklame a jako uvědomělý Evropan vybere špatné řešení. Lidem už dochází trpělivost se Sobotkovou liknavostí, je třeba zvolit někoho, kdo dá věci do pohybu. Uvidíme jak to celé dopadne. Jediná věc je jistá. Ani u nás si voliči nezvolí vládu, která by měla odvahu postavit se bruselskému diktátu.

1 0
možnosti
MD

Je nam lito, ale narazky na ateisty v souvislosti neuvedomovani si nebezpeci zvane islam, tak ty autorce vubec nevysly. Bylo by dobre ubirat se jinou cestou. Trebas se pozastavit u postavy soucasneho papeze. Trebas.

3 0
možnosti
Foto

vyslovujeme Istambul, píšeme Istanbul

0 1
možnosti
PT

P42e91t39r 56T26o72m61e32k

2. 5. 2017 18:18

Ti hluponi si zjevně neuvědomují nebo nechtějí uvědomit, že prostředí válek a násilí, které je teď na blízkém východě se může přestěhovat. Kam? Tam, kde bude muslimů víc a víc, takže do Evropy. A to pak odnesou i naše děti a zcela jistě děti jejich dětí. To ale bezmozkům v čele Evropy zjevně vrásky nedělá.

10 0
možnosti