Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už se začínají odposlouchávat i levicoví politici. Je jen otázkou času, kdy půjdou bez důkazů zcela nevinní do vazby. Jsem zvědavý, jak potom budou reagovat ti, co dnes mají radost.

0 1
možnosti

Ratha se nechci zastávat, o jeho vině rozhodne soud, když ho ale s velkou pompou a mediálním zájmem zatkli, to si trojkoalice pochvalovala, jak je policie skvělá, ted když se to dotklo někoho i z jejich řad, je to málem policejní stát a Nečas si dovolí nadávat SZ do dobytků a sviní. Rath hnije ve vazbě cca rok a nikomu to nevadí, jaké jsou vazební podmínky, sotva se dostala do vazby Nečasova milenka, tak je najednou vazba nesnesitelná a to se Nečas Rathovi posmíval, když si na podmínky ve vazbě stěžoval.

6 1
možnosti

Vy jste fakt přesvědčená, že v zemích na západ od nás, zasahuje policie jen v pravé poledne a nikdy v noci? 8-o

2 1
možnosti

A ještě předem měla oznámit, že je přijde zatknout;-D

4 2
možnosti
Foto

nevím o tom, že by Gustáv Husák vysílal nějaká komanda, tak, jako pan Kubice a Miroslav Kalousek.

0 1
možnosti
Foto

V tom máte pravdu. Nikdo nic nepoznal, jen jste zmizel. Pravdou je, že po 48 hodinách dávali vědět příbuzným a zaměstnavateli. Ale samotný akt zadržený byl téměř nepostřehnutelný. Nenosili na rukávech nápis policie, auta jezdila bez majáčku a případech nenásilné trestné činnosti ani pouta nedávali.

2 0
možnosti

Čeho Vy se bojíte? Pokud máte čeho, bojte se, a to pořádně!

2 4
možnosti

že jste pane Dostálku  článek nepochopil,mě vůbec nepřekvapuje..

4 0
možnosti

O51t36o 73L15e19v

10. 8. 2013 13:57

Politika není o zlodějině ale o službě a když najednou začnou policajti proti těm zlodějům  zasahovat ,tak jsme policejní stát?Že jste tak nenaříkala,když vedli Rátha v klepetech?On není z ODS takže to bylo v pořádku,že!

7 2
možnosti

No,hlavně,že jste si nezapomněla kopnou do jiných deníků! Hlavně ty Vaše jsou naprosto demokratické a nezávislé,že?

6 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Po absolvování Matematicko-fyzikální fakulty UK na ní  zůstala pracovat jako odborný asistent a obhájila vědecký titul RNDr. a CSc.  Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu jaderného výzkumu v Řeži na studiu slitin kovů tvořících povlaky jaderného paliva v reaktorech, kde jsou vystaveny záření a extrémním teplotním podmínkám. Poté pracovala jako vědecký pracovník v Ústavu fyzikální chemie a elektrochemie J. Heyrovského ČSAV na studiu vlastností pevných látek za pomoci teoretické kvantové fyziky a chemie.  Publikovala o tom 39 odborných prací.

Po nedobrovolném opuštění vědecké práce díky bezprecedentnímu zásahu Rudolfa Zahradníka musela i přes předchozí dvojnásobné udělení mimořádné odměny ČSAV  za výsledky své práce z ČSAV odejít. Místo vědeckých prací o supravodičích a pod. byla nakonec nucena psát o zvířatech, politicích a podobných záležitostech. Nakonec se psaní článků a esejí stalo její druhou životní láskou a od roku 1996 je  šéfredaktorkou Kulturně-hospodářské revue @Fragmenty_news a jednatelkou Kulturní komise ČR, z.s.

Ve volných chvílích kromě turistiky ráda maluje. Ilustrovala např. knihu pohádek spisovatelky a básnířky Českomoravské vysočiny  Libuše Pamětnické "Strašidla ze Zálesí".

Nikdy nebyla členkou KSČM neboť komunismus pokládá za největší neštěstí lidstva 20. století. 

Seznam rubrik